Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatt

 

 Sträcker armarna upp mot solen
som för att fånga strålarnas ljus
ser solkatterna springa på kjolen
leka tafatt och göra en massa bus

Känner någonting smeka på kinden
känns så underbart just nu idag
säg kan det vara sommarvinden
som kommer för att säga goddag

Vem vet... inte jag




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 15:41



Bookmark and Share


  ULJO
HÄRLIG SOMMARGLÄDJE I DEN TEXTEN
2012-05-30

    Doll
Härlig! Sommarglad.
2012-05-29

  filosofian
Så sant! Precis så kan jag känna med solen! Underbar och glad text! :D
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP