Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnornas bro



Låt mig se dina vackra ögon lysa

när dagen bryter och du söker ro,

håller min skatt så du slipper frysa

tätt invid spannet under stjärnornas bro.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-29 19:29



Bookmark and Share


  alvan
Vacker öm poesi...
2012-05-29

    ej medlem längre
Dina ord är vackra som ett smycke.
2012-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Den va riktigt fin och stämningsfull.
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP