Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är varandra


Vi är varandra,

smeker oss

tanklösa,

som om vi skapats

i varandra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 22:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd
2012-06-02

    ej medlem längre
vacker sammansmältning
känslan bland orden;
nuet. vara.
två själar blir
liksom en.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP