Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill me - så jag får frid




jag har haft den i frysen under natten
kvalsterfri nu

ner i påsen
knyt om

vrid runt
tejpa

runt


så att inget syre slipper in
kill them, one's and for all


then,
go to bed
yet again

sleep
with sheep

wake up
to a rosedream




glöm allt jag sa
glöm det jag drömt

sluta älska mig så förbannat
jag hatar dig

din kärvänliga idiot
ska kväva dig nu

och knyta om med tejp

så att du ej mer andas



goodbuy
farewell

adieu
mon frère

see you
back there

back when
we'll meet again

over there

on the other side
of love affairs


now, hand me a parachute









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-30 07:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig text...älskar den!
2012-05-30

  T.R Ekman
härlig kärv...
2012-05-30

  Järnkatten
Vissa kuddar skall bara mördas ;), älskar denna text..
2012-05-30

    ej medlem längre
Som en äkta blues...sjungen med raspig röst i en rökig lokal...jag bara sluter ögonen och gungar iväg...tack!!
2012-05-30

    ej medlem längre
griper tag..
2012-05-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kram djur är ingenting att ha heller, om man är konstnär/poet.
Ta En viktoriansk spett krage och näsa upp åt syster!
Diana.
2012-05-30

  Dufvenberg
Oj, det var starkt...

Jag blir blå.
2012-05-30

  Lars Hedlin
En ton som säger med själen...
2012-05-30

  Anya VIP
Mörkt med blandade språk. Är det kudden du haft i frysen för kvalster, eller? Jaa kanske associerar jag för fritt här. Sorry i så fall.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP