Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djuren behöver inte vara överallt...


Anti inspiration

den ledsna myran kryper över det skrivna ordet

en rännil av pur dunga bildas

trycksvärtan grånade under vägen

ur dess avskräde skapas olästa meningar




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-05-30 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman