Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkeln är sluten?...


Är det så?

att arbeta är att dö

förr eller senare

snarare förr om hälsan sviker

senare lever jag inte i den här världen

och pengarna ger dödgrävaren till maskarna som firar mull




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 16:10



Bookmark and Share


  filosofian
Varför ska man sträva efter pengar, det är inte meningen?
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman