Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som blänker i havet

jag vill väcka dig
ge dig en sked liv
du får skina upp idag
det är din klara himmels dag
molnen bjöd jag bort
till en ort nån annanstans
du är näringen i träden
som flyter upp från roten till kronan
du är det som blänker i havet
det som expanderar skimret
du är en tamburin i värmen
den som får mig att orka vänta
och hade jag råd
skulle jag ge dig mer än en dag




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-30 16:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande vackra rader
2012-05-30

  filosofian
oerhört vacker kärleksförklaring.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling