Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotteri med satan

en blå linje i rörelse skimrar
dansar elegant fram
i kontinentens prominenta salar
låter sig utfrågas
för att sedan betacka sig
att svara på orden ingen förstår
efter en tids existens
så bleknar färgen bort
det lyster som rörde sig
har nu fallit i sömn
och ingen minns
vad den blåa tonen
en gång representerade




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-30 16:21



Bookmark and Share


  Nanna X
fint grepp att göra linjen levande!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling