Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögons lugn

ett träd vecklar ut sig
med färgen brun och grön
ställer sig stadigt på marken
i sommardagen varm och skön
du har gott om tid på dig
därför ska du stanna kvar här
och se en hel skog veckla ut sig
men vi dödliga kan inte se dit åt
vi har inga ögon som kan se
att när något föds
så måste något annat
ge bort sin plats




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-30 16:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
2012-05-31

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling