Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg din skönhet som ett ögonblick mot korallrevets röda nät


Din tystnad i dyningarna


Jag dök de djupaste laguner

efter din saknad,

jag svävade i vindarna

efter din tonart,

jag delade min luft

för underströmmens kraft,

jag blev din tystnad

i dyningarna.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-30 20:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin !
2012-06-02

  Änglaögon
underbart vacker text!
2012-06-01

  alvan
Underbara ord från början till slut. Du har en sån fin ton i dina texter som verkligen berör mig. Mycket bra!
2012-05-30

  surface to air
Fantastiskt vackert skrivet!
2012-05-30

  Pirjo VIP
vackert, vackert , vackert !
2012-05-30

    ej medlem längre
favoritdelarna som talar direkt
till mitt hjärta:

"jag svävade i vindarna

efter din tonart"

..nej, alla delarna är fantastiska.
2012-05-30

    ej medlem längre
Sjöjungfrukärlek?
Svalkande vackert i vågorna.
2012-05-30

    ej medlem längre
Du smeker både ögat och själen med dessa ljuvliga ord. Tack!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP