Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand

 

Inga algblommor finns på botten ikväll
Ingen havstulpan 
havsros, nej

Men sand sand sand

Ingen skatt finns på botten inatt
Ingen gömd
bortglömd, nej

Men sand 

 

Allt är sand

 




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-30 21:41



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Precis som i timglaset har den bara för

några sekunder

sin glans....

Mvh
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring