Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott



jag brände ner vårt luftslott av låtsaskänslor

med vitmålade tändstickor

ovanpå ett schackbräde


du sa att jag är gjord av is

jag svarade att jag är precis vad du gjort mig till


och du är så ful när du gråter


jag bad dig kasta bort mig och min kalla ärrvävnad

och jag ska finnas där du gömt det blåa i mina ögon




Fri vers av ellenr
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-31 11:18



Bookmark and Share


  wildah
Bra beskrivet! Hoppas livet ska bli snällare mot dig igen.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr