Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du är… något

Det var så du skrev

Det träffade mig som en smekning
Och en käftsmäll

För du är också
något
Någon
jag inte visste att jag behövde
förrän du kom

Fan.




Fri vers av ellenr
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-24 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr