Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligen dra åt helvete pt. IV



en mörk skugga omsluter Stockholm
jag böjer ner huvudet när jag går
hösten påminner för mycket om dig

gamla mönster
upprepas
upprepas

U U

P P

P P

R R

E E

P P

A A

S S


om du bara kunde lämna mig ifred
du har redan tagit för mycket
allt
allt


a l l t


jag vill ha mig tillbaka
som jag var
och nu finns det ingen tid kvar
endast en viskning


”… jag vet… jag ser… jag äger… alltid…”




ett hånskratt






Fri vers av ellenr
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-09 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr