Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du



och plötsligt

finns vi

ingen (parentes)

mest bara som i låten

"this is love, this is porn"

fulländat

bara sådär

du




Fri vers av ellenr
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-11 11:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr