Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt


jag vill inte stanna kvar
i denna förnekelse
denna solförmörkelse
inte genomskinlig men färglös

bländande
i korus med smattrande regn
gömd i himmel
bakom gråsvart fasad

du vet att det inte är du
men någon annan
jag blev varnad
blev förmanad
fly undan honom
spring barfota därifrån
han klipper dina vingar




Fri vers av ellenr
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-10 16:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra, fångat i finmästrigt ordbruk

låt inga av dina vingar klippas alls
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr