Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt



stänger
dörren

det är så lätt




och


plötsligt


blev


det


bara


k a l l t




vi glömmer




Fri vers av ellenr
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-08 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr