Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hjälpande hand..


en smula stor

 

jag tog fram dammsugaren

det tog kanske åtta minuter att dammsuga en liten etta

för henne var det enormt mycket

hon som inte orkar

hon skriver vid nittioett

hon sjunger och spelar

läser högt..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 12:11



Bookmark and Share


    maija tuori
Härlig ..
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP