Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han gillar min sårbarhet - den är lättkränkt


shut your mouth
one's again

thought I found a friend





skrattar glatt skrinnar vi över vattnets yta

din kind är så röd, min vit

jag är blå



is

du är vacker

du är obegriplig

skrattet

du aldrig förstod



lämnade mig i köket med tvätten

jag dog

först då

mellan kycklingen och vikningen

lakanen

blå



is

glattar skratt

det dödar så skönt mot kinden

du slår, vinden

skär

sår



jag litar inte på värmen

damen med sin bok

alla barnen

mig har de lurat förut

utan att förstå



först när jag kommer

hem, blå

de är inte kvar

det svallar

över



i en sockerkaksform

så vacker utanpå

smet

tårarna blev till smet

aska, spår



elden

jag såg

du vittrade

900 grader

aldrig att du brände dig

men jag


frös

nu

















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-31 18:28



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Oj, du skriver att jag får gos hud, i den positiva meningen.
Sov gott
Diana.
2012-05-31

    ej medlem längre
Du skriver ord som känns på huden och i sinnet....
2012-05-31

    ej medlem längre
Dina ord berör och går djupt in....
2012-05-31

  Dufvenberg
Oj, det var en starkt dikt.

Flöde.

Gillar den.
2012-05-31

    ej medlem längre
Bravo - igen!
2012-05-31

    Ken Cassel
Bra, Prinsessan!!! ::))
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP