Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även du, min Brutus

 

 

dit din dolk inte når in
når dina hala ord
som svärdsstötar mot mitt hjärta
när du talar och ler
ber om förlåtelse med ett flin
så vacker du är
så hånfull och sockerskön
måtte ditt eget gift
bli din egen undergång
du falske vän

 

(e-12

 




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-07 19:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Känslostark och snygg!
2012-06-13

    born-on-a-train
"hånfull och sockerskön" jag älskar det!
2012-06-13

  Veronika Forsberg
verkligen nått jag känner igen... blir nästan arg när jag läser din text :P känslan är så stark! så bra jobbat! :)
2012-06-07

  Erik H.J Hultin
Bara dispositionen är ett litet konstverk, särskillt de avslutande tre raderna är snudd på geniala och känns nästan Shakespearianska!
2012-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt med sådana "vänner". Man får bara försöka släppa det.
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson