Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad texterad - ELO, tror jag


Drowning on dry land




jag hade dykarcertifikat

vi skulle till The eternal angst ocean


där var klippor, svarta

slog, sju meter höga vågor


vattnet var svart

precis som i tjärsjön

där jag tidigare övat



på botten såg jag inga vackra koraller

bara slemmigt slam

gegga

ogenomtränglig smuts

svår att se igenom

svår,

att tvätta bort



fastande i porerna och gick in

i alla hudlagren

i stämbanden, så min röst

blev och förblev

ostämd



har ni sett sjöfåglar indränkta i olja?

så ser mitt inre ut nu

efter många långa dagar

i ångestens hav och sjö




snart slutar hon att andas

snart slutar hon att gå

och sveper över marken

som en dimridå



för en odöd

för ett aspirerande spöke

and I promise you

to,

come back and never leave



visit you

howling at the moon

the sorrow and the pain

I one's and always own


on the dark side












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-01 07:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2012-06-01

  Ljusletaren
Tack för dykturen tillsammans med dig.

/kram
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP