Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppe

En droppe
i nuet

var en flod i dået

en sjö i tider som flytt

en tår i ett öga
innan världens medvetande grytt

häpna
över styrkan
som vattnet bär

förbanna den icke nu när tid är




Fri vers av ~alruna~
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-01 08:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin !
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~