Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla


Följ mig en bit på vägen
slutet kommer snabbt
men vi kan gå sakta
över ängarna

Jag följer dig
och du följer mig
tiden rusar
men i skogen är allt stilla

Vi vilar en stund
tillsammans
en ny dag gryr
och allt förändras

Tiden kommer ikapp
vi försöker fly tillsammans
men för långsamt
ängen är borta




Fri vers av Harriette
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-01 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om denna!
2016-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Slutet överraskar, känns som om en femte vers saknas någonstans utefter vägen.
2013-11-18

  Anoo Niskanen VIP
Fint skrivet!
2012-06-03

  mare VIP
Vacker dikt
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette