Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag anser att min röst är viktig. Skäms inte för mediciner eller psykiska cirkusvolter




jag blåser nu
det är uppåtvindarna

min canvasduk
krusar sig i kanten

jag tvingar ner den
på sin invid

de vilda
trådarna


för när regnet gjort sitt
himlen öppnat portarna

då växer allt fritt
även canvasdukar drar ihop sig

framåt natten
sådär som dagblomman


det är svalt
skönt

beiget
guld

marin


resten äter jag upp
till sjuciggen

den sista biten
xanor










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-01 19:02



Bookmark and Share


  Hans Christian
I mork och samtidigt upprorisk ton som jag tyckte mkt om.
2012-06-01

    ej medlem längre
Tveka aldrig! vill höra, läsa din stämma! bra, bra!**
2012-06-01

    ej medlem längre
Gör din röst hörd, du är viktig och har inget att skämmas för.
2012-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver en passad
i denna dystra stad.
2012-06-01

    ej medlem längre
Nej stolt ska du vara över dig själv. Aldrig be om ursäkt för den du är.
Utan dig finns inte din röst - så skrik högt så vi hör den...du är viktig!
2012-06-01

    ej medlem längre
Rar å livlig
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP