Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man ser det så här från ovan




det ligger gräs där
på gräsmattan

och löv på träden

lätt irriterande i sin naturlighet


jag sitter på en stol
konstiperad

konspirerad

lätt irriterande i sin onaturlighet


där mattan slutar
börjar en canvas

det är konst

inte ett dugg irriterande


i sin självklara konstruktion










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-01 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns väldigt fin i sin form! bra du **
2012-06-01

    ej medlem längre
Snyggt perspektiv.
Jag är där.
2012-06-01

  Hans Christian
I sin enkelhet berättar den mkt. Jag tyckte mkt om den. Tack.
2012-06-01

    ej medlem längre
Fint med fantasi...
2012-06-01

  kerstin skriver VIP
jag gillar den här, den är rak men ändå mystisk..
bra!
2012-06-01

  zallander
Snygga liknelser
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP