Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens eufori

Ett glas rött
Men verkligheten känns inte närmare

Allt som jag håller kärt

smärta

sorg

svek

och tårar

Glider ifrån mig
Vad gör jag för fel?

Jag ville känna livet inpå själen
När smärtan blottar mitt inre vet jag
Då vet jag att jag finns

Ta mig härifrån
Allt är fantasi
Sorgens börda
är min eufori




Fri vers (Fri form) av Erik.J
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-01 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är kraft och vemod i din text....nästan lite blueskänsla....
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J