Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Sorg...som fräter i mig
bubblar upp i mina ögon
faller ljudlöst ner på golvet

Saknad...som ett bottenlöst djup
omöjligt att fylla
med mina tårar

Längtan....efter något som aldrig var




Fri vers av Harriette
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-02 07:40



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Berör.
2012-06-03

  Rosen VIP
"en längtan efter något som aldrig var"

är det inte det som vilar i många av oss,
en längtan om att mirakel ska ske, att dörrar ska öppnas
och ge oss svar...
"det är synd om människan, mycket skall hon genomgå"
bra beskrvning av känslors djupdykning...
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette