Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig nära - jag är din saga




luften
ändrade sig

blev lättare att andas


barnen sover
i träden utanför

fönstret gnisslar

smörjer med sockerdricka



pippi
fågel
lilla gubben och jag
herr nilsson

fötterna på huvudkudden



luften
ändrade sig

blev min
egen

du kramar mig än
minnet av mig

en dröm
en prinsessa i guld



mästerkatten i stövlar
svinaherden - kom!

låt mig älska

förundras din berättelse

skärskåda din saga



njuta hjärtat fullt
av fantasier

från barn
till nu

till barn
från nu



ifrågasätt inte allting jag säger

bara håll i - mig


håll mig











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-06-02 08:08



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Dina ord biter sig fast på ett positivt sätt ... bravo :-)

/kram
2012-06-02

    ej medlem längre
Bra!
2012-06-02

  Nephre
Atmosfären är påtaglig och ljus. Ett riktigt "må-bra-stycke"
2012-06-02

  Anya VIP
Sagorna lever i texten och för mig framåt. Bra!
2012-06-02

  Järnkatten
Mycket mycket bra, lekfullhet, värme och längtan, bokmärker!
2012-06-02

    ADI Nehlin
mycket fint
2012-06-02

  kerstin skriver VIP
jag tycker om de inflätade sagorna,
slutet är mycket bra!
2012-06-02

    ej medlem längre
Fint!
2012-06-02

    ej medlem längre
ystar! bra *
2012-06-02

    ej medlem längre
Ljuvlig denna.
Tröstande ord.
Tack!
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP