Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk
att bara få vara.
Inga krav, inget ansvar, inga gränser.

Tänk
att få känna sig lyft till molnens kanter
och uppskattad för den jag är.

Tänk
att få skratta tills magen får kramp
och samstämt le åt nyfunna minnen.

Tänk
att få bli ompysslad
och känna lena smekningar när sömnen lockar.

Tänk
så tacksam jag skulle vara.




Fri vers av Cammie
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-02 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie