Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotadans

Ömmande leder

bara fötter tassande

hårda sulor
mot mjuka moln

svävande

svindlar

utan fotfäste




Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie