Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckelsemöte

Handen under täcket
smekande huden
upp längst höften
magen
mjuka bröstet
styva toppen

Mjuka läppar
krävande
retsamma
dricker kyssarna
svag av törst

kärlekstörstande


Fingrar sammanflätade
läppar mot nacken
mjukt hull mot styvhet
smekande värme
rytmiska rörelse

Kullens rundning
hunger och viskningar
blod som sjuder
tyngden av en kropp
tyngdlös

som väcker mig

i månens sken





Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-11 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo Cammie! :))) Hejja DIg!
2012-08-11

    ej medlem längre
Härligt med erotiska "väckelsemöten"!

Tänk, så många snuskpredikanter som
fingrat på oförstående av
båda könen!

Lustans lakejer?
Progg time?
2012-08-11

  Cammie
Lugna puckar, jag vet vad ett väckelsemöte är för något. Jag var lustig...
2012-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag visat lustan på porten.
(Lustans Lakejer spelade vi d v s Bizex-B - dock förband åt 1981.)

Sex har inget med väckelsemöten att göra. Väckelsemöte handlar om att möta Jesus.
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie