Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsflykt

Nattfjäril fångad
inuti treglasfönster
söker förgäves
att finna livets kryphål
innan morgonen kommer




Bunden vers (Tanka) av Cammie
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-10 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jorden tillhör människor.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie