Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012

Om nu världen
så som den ter sig
för dig och mig
ska upphöra

inom sex månader


vad spelar då mitt liv för roll

vem påverkar då mitt leverne

och mina ord av silvertrådar


vad gör väl det om hundra år

brukade vi säga

överslätande

utan reflektion




Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie