Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka

Ögonen tåras
överfull av empati
försöker trösta
ser din rädsla utvecklas
kom nära, tanka trygghet




Bunden vers (Tanka) av Cammie
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-20 21:58



Bookmark and Share


  Chenri
Så fin, gillar speciellt slutet "kom nära, tanka trygghet".
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie