Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan livlig fantasi faller vi snart igenom bubblan...


Tanken är lika fri som molnets gång

somliga bär hatt för hattens skull

en huvudsak
eller bisak för bina

vissa gör molnen beboelig för andra än sina egna

en världslig sak
eller smarrig träsmak för snickaren

på mångubbens trubbiga hakspets dinglar mitt jag glatt med hög kravatt och lila unisex sandaler

smått ovetande om att dom andra också vill ha sin beskärda del av lusten

en småsak
eller jättegrej för gråsuggan




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 09:30



Bookmark and Share


    Doll
Fantasi i härlig komposition.
2012-06-02

  LenaJohansson VIP
roligt...
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman