Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är livet

Leva

är det att utföra en rad sysslor

sysselsätta sig

paralyserad

röra sig framåt

av yttre påverkan

inte av inre styrka

stum

motta ömhet

trött ge kärlek

våga uppskatta

de vackra ögonblicken




Fri vers av Cammie
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie