Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jag irriterar somliga




du behöver inte hävda
när jag säger ditt eller datt

bara hålla käften
för det gör inte jag

jag kan tala dig till döds
det är en medfödd förmåga jag har

vänta bara, men jag vet du kommer inte hålla ut
kommer snubbla falla, flyga som ut för ett stup

innan du vet ordet av kommer ett nytt från min aldrig stängda mun



argumenten slutar aldrig, dom är som 'de röda skorna';

dansar och dansar och slutar aldrig dansa
dansar över jorden och tidens kant, över horisontens rand
dansar till blodet började rinna, svetten regnade från min klänning
tills att skinnet stelnade och rann av som ett gammalt dåligt minne


och det var ändå långt däremellan sen du dött
av tinnutus, öronsprång, menières sjukdom
konstant melankoli och katatoni
slutligen så svalt du och dog av törst










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-02 19:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha härlig pondusaktig
2012-06-03

  Dufvenberg
Go girl go:).

Syrligt, vasst och bra!

Gör inte brott
mot dig själv
genom att tiga.

Du är stark.
2012-06-03

    ej medlem längre
Underbar text....känns både uppkäftig och självironisk!
2012-06-02

  Catharina Edin VIP
känner som du vet igen mig i 'de röda skorna' - och i den enorma Kämpar-viljan; jag ger mig aldrig! säger den här texten!
2012-06-02

    ej medlem längre
Tack och lov att du inte tiger!
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP