Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåg-lust


Ta tåget
korsa
kringfara
låta bygder och städer vandra förbi

Sitta i stillhet
utan att vara på väg
förflyttas genom minnen
och samtidigt framåt

När ett tåg hörs ila mot fjärran
i natt eller tidig morgons tystnad
sitter jag ombord
i mitt eget leende





Fri vers av Anita Hanssen
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen