Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli klar

En del:
Vackra knoppar
Det grönskar
Ljust blommigt

Andra:
Låt våren bli klar
Med sina smärtsamma
klargröna svar




Fri vers av Inez L
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-06-02 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L