Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drar en gammal filt över mig




stå tillbaka
inte panikera
över vädrets makter ingen regera

utom jag
för jag har en molnapparat
som flyttar molnen dit jag vill på himlen


men det låter jag bli idag
för jag ska njuta det gråmulna, regnet
kylan, blåsten

och bara var inne idag
mysa











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-03 07:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mysa var det
2012-06-03

    ej medlem längre
Åh.
En molnapparat.
Fint. :-)
2012-06-03

    ej medlem längre
en metrologs bekännelse! kram *
2012-06-03

    ej medlem längre
gott så,
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP