Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande betyder vetskap något

ett föråldrat sken drar sig över slätten
en dimma följer med
för att skrämma oss satar som inte sover om natten
ett hav trillar och slår sig
nu flyter det plåster överallt
ljuset svävar in i blicken
som paralyserat ser på
skenet målar om
byter ut det nya
river det luftslott som var ämnat
att förändra allt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-03 08:05



Bookmark and Share


  miljas
Sista två raderna - så snyggt!
2012-06-04

  Nanna X
plåster på havet.. rörande bild.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling