Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


Naken står jag

inför dig

mitt innersta är blottat

utlämnad


för dig att förkasta

för dig att värna

ditt val




Fri vers av Harriette
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-03 09:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du bara värnas, og värmas
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette