Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju alltid drömma att man är någon annan...


Skrönor

i natt blir jag till en kung som en puppad fjärils födelse

otippat

då slår jag på den stora blecktrumman

när alla andra sover dansar jag loss på bordet

och beter mig som en herrelös herreman

otippat

sedan vaknar jag till av mitt klavertramp och återgår till att vara den jag är

och cirkeln sluts temporärt




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 16:15



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
acceptans...bra
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman