Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man och kvinna i ett kök

på stolen sitter en kvinna
med ansiktet gömt i sitt hår
hon gråter där inne
utanför hennes koja
syns siluetten av en man
som på ett kallt vis
klappar sin hand på den gråtandes rygg
på det träfärgade bordet står en vas
denna tavla kunde jag aldrig måla
och därför aldrig sälja
för den visar

äkta känslor




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-03 18:11



Bookmark and Share


  walborg
Stark närvaro
2012-06-04

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2012-06-04

  Kim VIP
Ja det är vad Älska mig, älska mig, som ja skrivit här också handlar om. har sjungit den nu också!
2012-06-04

  Bibbi VIP
Suverän.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling