Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen, du kom...





de skira rosa skimrande skyarna
har tussar och streck som blir hårda

jag längtar hårdheten
räds den


du kom



de sköra blåa själarna som svävade där
hade ingen svikt i luftstegen

vi körde hårt
med hårda prylar

piskor och sånt


du kom



kedjorna runt min kropp
remmarna glänsande svarta

masken jag kunde ej få luft
bojorna skar

mina handleder


du kom



skyarna rörde sig runt molnen
universum traverserade sicksackmönster

solen gav glädje och liv
klumpen i mitt underliv

röd och skir


när du kom












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-03 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
power! den är bra.. *
2012-06-03

    ej medlem längre
...och du kom med ord som ruskar om...starka och nakna...
2012-06-03

    ej medlem längre
Styrka och kraft i både ord och handling. Som alltid i dina texter sprakar det.
2012-06-03

  Dufvenberg
Detta var ett starkt.
Tror jag nöjer mig med att
säga detta.

Kram
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP