Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se din syn på saken - gott som hallon för mig




du får fånga meningen emellan orden också
då kanske du förstår

inte bara strömmen av ord utan även andemeningen i den
kanske något du förut ej förstod

jag funderar ibland på vad du menar
inte känner jag mig kränkt då

endast stärkt av din insikt
nya ord av vishet

komna in i kombination svår
liksom i vildhallonssnår

plockar jag dem
och äter

där jag står










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-04 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda fina ord.
2012-06-04

    lenakarin
Ibland tolkar man fel dock..
Man tror man förstår precis fast man egetligen står i ett blåhallonbuskage.
Men så sant, meningen bakom bokstäverna är det man vill förmedla
2012-06-04

  Dufvenberg
Jättefint.

Och menar det i klartext, lika
tydligt som
att hallon är mums.
2012-06-04

    ej medlem längre
Hallon är bättre än piller.........
2012-06-04

    ej medlem längre
viktiga innehåll, mellan raderna! bra, **
2012-06-04

  Ljusletaren
Så sant och håller med /kram
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP