Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessvärre har dom inte i min mat att göra...


Massaker i spenaten

bevisar att jag är starkast

och dödar ett gäng vilsna pissmyror

i min bladspenat




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 13:18



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
hahha...dom tycker också om spenat
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman