Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt att vara djur i vår fauna...


Ändock krav

ibland tistlar snår törnen kryper igelkotten fram ur sitt lövade skrymsle

snarstucken tvär smått morrande halvt galen

vädrar uppnosigt mest stöddigt ingen pardon alls ges

serveras ingen mjölk nuförtiden...tvi vale vilken nutid domedagen är här

sanna mina ord

vatten tvättar bara min salig husse fötterna i när så bjuds




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman