Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer drömma

Kyla utanför
värme inuti
Du vill vara
i min bubbla
Jag vill behålla dig
här

Du berör mig
förför mig
förgör mig

Jag faller
jag drunknar
jag svävar

Om jag vetat
att det kunde vara så här
ljuvt
så hade jag aldrig nöjt mig

med mindre

tidigare

Nu kommer jag aldrig
att bli densamma




Fri vers av Cammie
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie