Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soft vs hard

Jag vill att du berör mig

rör mig

med dina arbetarhänder.

Släta ut dina grova nävar
och kupa dem om mig
min runda
mjuka
lenhet

Du skyr närheten
som om du väljer ensamheten

Jag vägrar stryka dina skjortor;
vägrar stryka dig medhårs.




Fri vers av Cammie
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie